Seriale Online
Mesaje noi · Membrii · Regulamentul · Căutare · RSS
Pagina 1 din 11
Forum » Cavalerii Apocalipsei » Forumul Cavalerii Apocalipsei » Dragoni (Eventul Dragonilor)
Dragoni
marius1577Data: Vineri, 2013-06-28, 8:56 PM | Mesaj # 1
Soldat
Grup: Administratori
Mesaje: 19
Reputaţie: 21
Stare: Offline


[size=13]Ethriel, Alestix, Khoronax, Khimun și Sirux sunt pe drumul lor spre Caldean ..... ei vor ajunge curand. Citiți acest mesaj pentru a afla ce va mai veni împreună cu ei.

Eveniment

Va fi o nouă misiune adaugă în fiecare zonă. În loc să faceți click pe mingea normală(locatie) veti face clic pe un dragon gri, care va fi in zbor deasupra peisajului.
Dragonii gri sunt foarte ușor de ucis, deoarece acestia sunt cei mai simpli adversarii! Ei transporta o cantitate mare de argint, și există o șansă pentru ca ei să va premieze cu o runa - New Dragon-sau numita si solz de dragon. În afară de dragonul gri ,trebuie retinut faptul că, unul dintre cei cinci frați dragoni va apărea într-o locație aleasă aleatoriu. Locul de amplasare al acestuia va fi semnalat printr-un emoticon sub forma unui cap de dragon care ne va indica locația in care va trebui sa mergem dupa el. Singura excepție este în prima lupta in care balaurul va fi găsit la locația utilizatorilor.

În cazul în care dragonul este bătut, el va pierde puncte de viata ,mult mai multe decat tine deoarece esti ajutat de punctele de misiune. Dacă veti câștiga o bătălie, veți primi aceeași răsplată în argint ca și pentru dragoni mici gri.

De fiecare dată când este dragonul cu succes bătut acesta va fugi într-o locație aleatorie (raportul bătăliei va arăta cât de mult HP a pierdut dragonul și în cazul în care el a fugit in alta locatie veti putea vedea unde se afla pe HARTA CALATORIILOR), iar locația curentă va fi indicata pe hartă ca o icoană mică(un cap de dragon), astfel încât să-l puteți găsi în orice moment.

Dacă HP-ul dragonului este la zero (atunci el este bătut), acesta va lasa o parte unica a setului Dragon Slayer și o nouă linie cromatica(Hp-linia rosie)va aparea deasupra dragonului (care va scadea un procentaj, de fiecare dată cand el este bătut ). Puteți face acest lucru până când ii veti bate pe toti cei cinci frati sau pana cand evenimentul se termina

Recompense

Ce puteți primi? În primul rând, as dori să fac referire la setul Dragon Slayer. Fiecare dragon odata ce ii va scadea linia cromatica(Hp-ul)la zero va premiaza cu un item din acest set. De asemenea puteți cumpăra, aceste item-uri, în Magazin.
Set bonus: Orice daune elementare pe care le faci vor fi majorate cu 10%, ca urmare te ei vtransforma intr-un dragon în timpul luptei. Rapoartele de lupta vor afișa in locul caracterului tau de joc un dragon negru sau unul oarecare , în funcție de karma ta.

Toate articolele Dragon Slayer set poate fi, de asemenea, găsite prin intermediul celor cinci nivele de indicii!(obisnuit,frecvent,izolat,rar si unic)

Setul complet Dragon Slayer

Dragon Slayer casca
Dragon Slayer armura
Dragon Slayer pantalon
Dragon Slayer scut
Dragon Slayer sabie

Vorfi puse în aplicare, de asemenea, rune noi. Aceste rune sunt numite "Solz de dragon" și pot fi obținute prin uciderea de dragoni mici, gri. După eveniment vor fi, de asemenea, disponibile pe piață.

Solz mic (de la nivelul 40): ofera +2 apărare, +2 sansa de a lovi
Solz Secera (de la nivelul 55): ofera daune + 6-8, armura +8
Solz cromatic (de la nivelul 75):ofera + 5 pentru toate daunele elementare
Dacă nivelul nu este suficient de mare pentru solzii normali runa nu poate fi achizitionata

După cum sa menționat deja, puteți câștiga două realizări. Dacă ați bătut cei cinci frați dragoni veti câștiga realizarea

Domnul Cinci".

Realizarea "Dragon Macelar" este pe mai multe niveluri:

Nivelul 1: 3 dragoni gri
Nivelul 2: 10 dragoni gri
Nivelul 3: 50 dragoni gri
Nivelul 4: 100 dragoni gri
Nivelul 5: 500 dragoni gri

În cazul în care se va repeta evenimentul, această realizare va continua să fie creditata din punctul în care sa oprit în timpul ultimului eveniment.

Dupa uciderea celor 5 dragoni veti primi urmatorul mesaj:Sperăm că veți bucura de acest eveniment uimitor! Aveti la dispozitie 3 saptamani sa ucideti toti dragonii.

Succes.
 
marius1577Data: Vineri, 2013-06-28, 9:03 PM | Mesaj # 2
Soldat
Grup: Administratori
Mesaje: 19
Reputaţie: 21
Stare: Offline
Aripile lor imense acopera pamantul in umbra, cei cinci pui de dragon cuprinzand cerul. Ceva ia nemultumit si acuma cauta razbunare.

Un set de echipament unic, ale carui componente pot fi obtinute de la cei cinci dragoni
Noi rune pentru jucatorii de lvl mare se gasesc acuma de cumparat la negustor
Distruge dragonii mai mici pentru argint si sansa de a castiga o runa

Ethriel da pantaloni, 2 misiuni mari, 120 pct de misiune.
Alestix da scut, 6 misiuni mari, 360 pct de misiune.
Khoromax da armura, 8 misiuni mari, 480 pct de misiune.
Khimun da coif, 12 misiuni mari, 720 pct de misiune.
Sirux da sabia, 16 misiuni mari, 960 pct de misiune.


PARTEA NASOALA E CA PE DRAGONUL MARE TREBUIE SA-L URMARITI !!!

In continuare va prezint armele si armurile cu abilitatile acestora pentru nivelul 40 de joc.
Aceste item-uri pot fi gasite la MAGAZIN si se vand pe RUBINE

 
Forum » Cavalerii Apocalipsei » Forumul Cavalerii Apocalipsei » Dragoni (Eventul Dragonilor)
Pagina 1 din 11
Căutare: