Seriale Online
Mesaje noi · Membrii · Regulamentul · Căutare · RSS
Pagina 1 din 11
Forum » Cavalerii Apocalipsei » Forumul Cavalerii Apocalipsei » Eventul din octombrie (Despre event)
Eventul din octombrie
marius1577Data: Vineri, 2013-06-28, 9:10 PM | Mesaj # 1
Soldat
Grup: Administratori
Mesaje: 19
Reputaţie: 21
Stare: Offline
În curând .... foarte curând va sosi timpul ca cei cinci frați dragoni sa zboare peste Caldeean. Ceva le-a deranjat somnul lor adânc .... si au venit zburand peste deasupra orasului Talfour ...cred ca le este foame.

Septembrie și octombrie sunt lunile Dragonului in BattleKnight. Acest eveniment va începe, împreună cu actualizarea v1.3.0(fuzionarea serverelor) și va dura timp de trei săptămâni.

Dragoni mici și mari sunt în așteptare pentru tine! Făcând misiuni speciale pentru a ucide dragoni mari puteți castiga piesele unui set de arme special,pentru vanator de dragoni Acest set va fi , de asemenea, disponibil în magazin sau mai puteți găsi elementele la efectuarea celor cinci nivele de indicii!

Prin uciderea dragonilor mici, gri puteți plasa armelor noi rune - scalele dragon - care poate fi, de asemenea, cumpărate de la piață mai târziu.

Pentru a face acest eveniment si mai interesant puteți ajunge sa intrati in posesia acelor două medalii pentru realizări "Domnul Five" și "Dragon Macelar"!
In imaginile de mai jos puteti vedea cele cateva surpirze pregatite pentru acest event.Este vorba de armele speciale, necesare vanatorii de dragoni cat si felul misiunii in care vor fi vanati dragonii.

În următoarele zile vom oferi mai multe informații referitoare la acest eveniment si vom putea veni si cu vesti legate de actualizarea v.1.3.0.
Aceasta actualizare va aduce fuzionarea dintre mai multe servere,lucru care deja este în proces, la acest moment.

Nu putem spune precis daca actualizarea v1.3.0 & va face si fuzionarea intre toate națiunile, mai exact sa se poata juca în același timp. Cât mai curând posibil, vom anunta data exacta a fuzionarii pentru toate natiunile!

Creșterea dragonilor este aproape ... Ești pregătit?
[/size]
 
Forum » Cavalerii Apocalipsei » Forumul Cavalerii Apocalipsei » Eventul din octombrie (Despre event)
Pagina 1 din 11
Căutare: