Seriale Online
Mesaje noi · Membrii · Regulamentul · Căutare · RSS
Pagina 1 din 11
Forum » Manuale si trucuri » Manualul "Totul despre indicii" » Manualul "Totul despre indicii" (Trucuri pentru a obtine arginti si premii)
Manualul "Totul despre indicii"
marius1577Data: Marţi, 2013-10-08, 6:59 PM | Mesaj # 1
Soldat
Grup: Administratori
Mesaje: 19
Reputaţie: 21
Stare: Offline
Ce sunt indiciile?


Indiciile sunt un fel de biletele sau scrisori pe care le putem cumpăra la Piata în raionul Negustor de artefacte , odată ce cavalerul nostru a ajuns la cel puţin nivelul 12.

Odata accesat Negustorul de artefacte se va deschide urmatoarea fereastra in care ne sant prezentate 3 tipuri de indiciiExistă cinci tipuri sau niveluri de indicii:Cu toate acestea, negustorulde artefacte ne poate oferi numai indiciile obisnuite,cele frecvente si cele izolate. Indiciile obisnuite au o valoare mică in monede de argint, în funcţie de nivelul cavalerului nostru. Pentru a cunoaşte suma exactă, multiplicam nivelul de cavaler cu 3,5 iar larezultat, vom adăuga numărul de zeci pe care il are nivelul cavalerului (nivelurile 1-9 -> numar de zeci = 0; nivelurile de 10-19 -> numărul de zeci = 1; nivelurile de 20-29 -> numar de zeci = 2, ..., nivelurile de 100-110 -> numar de scoruri = 10, etc.). Zecimale sunt rotunjite. Exemplu : Pret de indiciu obisnuit pentru un cavaler de nivelul 23 de cavaleri [Knight (Nivelul: 23) * 3.5] + (zeci de nivel Knight: 2) = 82.5 rotunjire -> 83 de monede arginti.
Indiciul frecvent, pot fi achiziţionat cu suma de 5 şi indiciul izolat cu suma de 10 .


NOTĂ : Puteţi cumpăra un singur indiciu obisnuit pe zi, dupa care negustorii de artefacte, vor reinoi ofertele de vanzare in jurul orelor (00:30 h). Tinand cont de faptul ca fiecare Oras detine Piata proprie exista posibilitatea ca in 24 de ore sa putem achizitiona 1-2 chiar si 3 indicii obisnuite ,pe zi.

Cum folosim Indiciile?

Odata ce am cumparat un indiciu în inventarul nostru, prin punerea cursorului de la mouse pe el, o fereastră pop-up va indica o hartă a oraşului in care va trebui sa efectuam o misiune pentru a primi o recompensă:Recompensă de indiciu va fi obtinuta duoa efectuarea unei misiuni in oraşul indicat pe indiciul respectiv. Odată ce misiunea a fost efectuara în aceasta locatie , la sfârşitul misiunii se va deschide o fereastra de notificare ,cu conţinutul de răsplata:NOTĂ : Dacă avem mai multe indicii ale căror recompense sunt în acelaşi oraş, va trebui sa facem mai multe misiuni in acea locatie,din moment ce putem obţine doar o recompensă de indiciu la o misiune.

Recompensele pe care le putem obţine prin efectuarea de indicii pot conţine:

* Argint - cantitatea de arginti obţinută ca o recompensa de indiciu creşte odată cu nivelul cavalerului .Argintii obtinuti ca recompensa de la indicii vor fi transferati în mod automat in contul cavalerului nostru, exact , aşa cum se întâmplă cu banii câştigaţi la Muncă,insa aceste sume nu se vor adăuga la statisticile de prada obtinuta.

* Potiuni si rune - Vor merge direct in cufarul de prada al cavalerului .

* Arme, armuri si obiecte - Vor merge direct in cufarul de prada al cavalerului .

* 10 zile de activare a oricărui element premium din TINUTUL TAU - vor fi primite în formă de obiecte circulare ce vor merge, direct, în cufarul de pradă. Noi le putem utiliza atunci cand dorim, iar pentru a face acest lucru pur şi simplu vom trage, ca şi în cazul de potiuni, limaginea respectiva peste avatarul cavalerului nostru. Prin plasarea cursorului peste imaginea recompensa, un pop-up va indica numărul de zile de activare de care dispunem, si care vor fi calculate în timp de utilizare, din momentul cand imaginea a fost trecuta peste avatarul cavalerului,incepand din acel moment dipsunem de 10 zile activare frate de arme ,sau papusa de antrenament ,etc etc.


* Monturi şi tovarăşi - de asemenea se mai pot castiga la indicii orice ce tip de monturi sau tovarasi existenti in MAGAZIN.Premiul va merge direct in cufarul de prada al cavalerului.Am sa dau ca exemplu aici Pisica deoarece este singurul tovaras care nu aduce niciun beneficiu cavalerului:*Indicii la schimb - Ca o recompensa pentru completarea a 3 indicii, vom primi de fiecare data un alt indiciu pentru urmatorul nivel. Ele vor merge, direct, in cufarul de pradă .

În mod evident, recompensele vor fi mai bune deoarece acum este mai mare nivelul indiciului. Cu un indiciu obisnuit , de exemplu, pot fi date de multe ori cantitati mici de monede ca recompensă, în timp ce cu indiciile frecvente si izolate , avem o sansa de 25% mai mare de a gasi potiuni albastre si galbene , un artefact, sau o companie.


Odată recompensa primita , indiciul se va deschide şi se va schimba si imaginea sa:


De asemenea, cand vom pune cursorul mouse-ului pe indiciile deschise , informaţia în fereastra pop-up se va schimba, indicând faptul că indiciul a fost deja făcut şi ca exista posibilitatea de a-l combina cu alte indicii de acelaşi tip:Combinarea indiciilor:

Odată ce un indiciu a fost deschis, acesta poate fi combinat cu alte indicii de acelaşi fel care odata deschise,ne vor da un indiciu la urmatorul nivel superior şi, prin urmare, cu recompense mult mai bune. Din acest motiv, este recomandabil să le păstrati în inventar (daca le vindeti veti castiga doar o monedă de argint),pentru a face aceste combinaţii de indicii deschise, pentru a obţine un indiciu de nivel mai mare, aceste combinatii funcţionează după cum urmează:

* 3 Indicii Obisnuite deschise (folosite), ne ofera automat un indiciu frecvent închis (nefolosit):
* 3 Indicii Frecvente deschise (folosite), ne ofera automat un indiciu Izolat închis (nefolosit):* 3 Indicii Izolate deschise (folosite), ne ofera automat un indiciu Rar închis (nefolosit):* 2 Indicii Rar deschise (folosite), ne ofera automat un indiciu UNIC închis (nefolosit):Combinaţie de indicii se face automat de către sistem, odată ce vom avea numărul necesar de indicii folosite de acelaşi tip şi putem găsi noul indiciu in cufarul de prada fara a utiliza tasta INCHIDE de la fereastra pop-up :

Moştenirea Cetii

Împreună cu recompensele obţinute la indicii, mai putem gasi pagini ale cărţii "Mostenirea Cetii". Aceste pagini nu sant considerate recompense de aceea vin insotite de alte premii materiale, dupa care se adaugă automat la carte: 
Forum » Manuale si trucuri » Manualul "Totul despre indicii" » Manualul "Totul despre indicii" (Trucuri pentru a obtine arginti si premii)
Pagina 1 din 11
Căutare: