Seriale Online
Mesaje noi · Membrii · Regulamentul · Căutare · RSS
Pagina 1 din 11
Forum » Manuale si trucuri » Manualul "Totul despre indicii" » Indiciile si ce pot face ele (Calitatile indiciilor)
Indiciile si ce pot face ele
marius1577Data: Joi, 2013-10-10, 5:51 PM | Mesaj # 1
Soldat
Grup: Administratori
Mesaje: 19
Reputaţie: 21
Stare: Offline
1.Indiciul OBISNUIT poate fi cumparat de la PIATA din raionul Artefacte .Acest indiciu poate fi achizitionat contra unei sume de arginti ,care poate varia in functie de nivelul de joc al dvs .
Dupa Urmarea unui astfel de indicii primi ca drept premiu o suma de arginti sau o pagina din cartea Mostenirea cetii,ba chiar ambele premii atat argintii cat si pagina .Dupa Urmarea a 3 idicii obisnuite vom primi in schimbul lor un indiciu FRECVENT.


2.Indiciul FRECVENTpoate fi cumparat de la Artefacte in schimbul unei cantitati de 5 RUBINE sau,il primim Gratis imediat dupa urmarea a 3 indicii obisnuite.Dupa Urmarea unui indiciu de acest gen premiul este mult mai consistent ,cantitate de arginti primita fiind mai mare sau se pot gasi potiuni de regenerare 500HP ,ori dupa caz se pot gasi premi care constau in arme si armuri.
Dupa Urmarea a 3 indicii de acest fel vom primi automat un indiciu IZOLAT.

3. Indiciul IZOLAT, il primim dupa efectuarea a 3 indicii Frecvente sau poate fi cumparat de la piata in schimbul unei cantitati de 10 Rubine
Dupa urmarea acestui indiciu primim un premiu care poate fi .arginti ,armuri-arme sau potiuni de regenerare 100%HP .In cazuri mai fericite sau primit si 3 potiuni in valoare de 10 rubine bucata ,la un singur indiciu izolat urmat.De asemenea se pot primi arme-armuri .
Dupa urmarea a 3 indicii Izolate primim automat un indiciu RAR.


4.Indiciul RAR,nu poate fi cumparat de la piata .Vom intra in posesia acestui indiciu imediat dupa urmarea a 3 indicii IZOLATE.
Dupa urmarea acestui indiciu RAR premiul va fi unul cu o valoare mult mai ridicata decat premiile indiciilor prezentate anterior.
Dupa urmarea primului indiciu IZOLAT nu vom primi un alt indiciu ci va trebui reluat sirul indiciilor pentru a intra in posesia celui de al doilea indiciu RAR.
Dupa urmarea a 2 indicii RARE vom primi automat un indiciu UNIC.


5.Indiciul UNIC,la fel ca si indiciul RAR nu poate fi cumparat de la piata .Dupa urmarea acestui indiciu premiul va fi pe masura :arme -armuri cu o valoare foarte mare ,dar chiar si monturi :urs sau inorogi.
Dupa cum ne spune si numele sau UNIC la terminarea acestui indiciu nu mai primim altfel de indiciu si a va trebui reluat sirul indiciilor de la capat.
 
marius1577Data: Joi, 2013-10-10, 6:00 PM | Mesaj # 2
Soldat
Grup: Administratori
Mesaje: 19
Reputaţie: 21
Stare: Offline
Ce se intampla cand am facut mai multe indicii?? Iata rezultatul :

Dupa ce am deschis 3 indicii obisnuite primim un indiciu FRECVENT

++=

Dupa ce am deschis 3 indicii frecvente primim un indiciu IZOLAT

++=

Dupa ce am deschis 3 indicii izolate primim un indiciu RAR

++=

Dupa ce am deschis 2 indicii rare primim un indiciu UNIC

+=

Dupa ce vom deschide si acest ultim indiciu numit UNIC avem sansa sa gasim unul din urmatoarele premii

sau sausausausausausau

sausausausau

Mentionez ca premiile din aceste indicii se dau aleatoriu si in functie de nivelul fiecarui jucator .Nimeni nu garanteaza ca la primul indiciu UNIC veti obtine premiul dorit ,insa putem garanta ca toate aceste premii sau dat in joc la efectuarea indiciilor .

PS
1.Orice indiciu efectuat are o valoare de 1 argint pe piata.
2.Nu vindeti niciodata indiciile pe care le-ati urmat si le detineti in INVENTAR,deoarece au o valoare foarte mica si nu puteti sti ce premii pierdeti daca il veti vinde.
3.Se pot sari nivelele efectuarii indiciilor daca detineti rubine ,cumparati direct indicii frecvente si indicii izolate fara a mai fi nevoiti sa urmati acest lant de activitati,insa pentrua obtine 2 indici RARE prin acest mod va trebui sa scoateti din punga :)) cantitatea de 60 de rubine.
4.Fiecare indiciu poate avea o alta destinatie unde va trimite pentru a fi efectuat.


5.La indiciile Frecvente ,Izolate si Rare se pot gasi de asemenea premii ce constau in activarea pe o perioada de 10 zile a unui avantaj oferit de TINUTUL TAU :Papusa de antrenament ,fratii de arme ,cont premium ,garda ,potiune de regenerare,cufarul de comori .Assassin Empire™®

In aceste momente acestea sant informatiile pe care le detin privitor la INDICII ,pe parcurs daca vor aparea noutati ,vor fi adaugate in acest topic.
 
Forum » Manuale si trucuri » Manualul "Totul despre indicii" » Indiciile si ce pot face ele (Calitatile indiciilor)
Pagina 1 din 11
Căutare: