Seriale Online
Mesaje noi · Membrii · Regulamentul · Căutare · RSS
Pagina 1 din 11
Forum » Cavalerii Apocalipsei » Calculator de lupta » Calculator de lupta (Stabilirea zonelor de damage)
Calculator de lupta
marius1577Data: Luni, 2013-11-18, 9:07 PM | Mesaj # 1
Soldat
Grup: Administratori
Mesaje: 19
Reputaţie: 21
Stare: Offline
Am jucat BK,mai mult de 2 ani de zile si tot timpul am incercat sa ajut cat mai mult posibil jucatorii din comunitatea romaneasca. Cu ajutorul unor prieteni din afara am reusit sa obtinem un mic Java / HTML aplicație care utilizează 2 funcții algebrice simple pentru aflarea daunelor de lupta și afișarea tuturor valorilor posibile.Pentru a facilita interpretarea rapoartelor de luptă, astfel încât sa putem schimba cu precizie zonele noastre de atac si de aparare pentru a evita Rip-uri la atacurile contra noastra.

Aceasta aplicatie nu este nimic mai mult decât un calculator de bază, care să ia in calcul toate variantele introduse inainte de-a face dueluri și ne arata vizual punctajul de Damage provocat de catre cavalerul dumneavoastra asupra inamicului sau invers.Astfel vom putea afla ce sanse avem asupra unui rival si totodata vom putea sti cum sa stabilim zonele de atac si aparare pentru a respinge cat mai bine un atac venit din partea rivalilor.

Această aplicatie nu interacționează in nici un fel cu BattleKnight si poate fi utilizata pentru a analiza în mod automat Raportul de luptă si pentru a genera soluția ...
In partea stânga a paginii ne sant prezentate daunele pe care le putem primi din partea adversarilor iar daunele provocate de catre cavalerii dvs ne sant prezentate in partea dreapta a paginii de calcul.
Numerele care apar ca un negativ la dumneavoastră sau adversarii dvs sant suma daunelor provocate in duelul respectiv. Harta daune va duce la o deteriorare 1 în cazul în care zona este lovit în duel.
Acest calculator este încă în faza beta și nu este finalizat,insa poate fi utilizat pentru a obține o . idee bună in ceea ce priveste aflarea zonelor adversarului sau obtinerea unor zone care sa ne ajute la infrangerea acestora în dueluri.

Note de folosire:
Așa cum stau lucrurile acum calculatorul de scanare are doar o hartă de daune si funcționeaza ca un calculator de bază.
Aceasta este o listă a aptitudinilor și funcțiilor,ce puteți utiliza până în prezent în calculator:
Armură
Daune maxime
Daune minime
Daune critice
Puncte de viata
Viata reala
Armura Premium si cresterea daunelor
Forta Karma si cresterea daunelor

Acestea toate sant funcțiile de bază ale calculatorului
Deocamdata nu avem si alte funcții sunt puse în aplicare încă ......
Calculatorul poate fi folosit pentru a vă oferi o idee vizuală asupra duelurilor tale asupra asupra adversarilor tai prejudiciul provocat de cavalerul dvs asupra lor este puțin mai mic in comparație cu numărul real oferit de catre calculatorul jocului de bază.
Numerele care trebuiesc utilizate pentru variabele dumneavoastră si ale adversarilor sant acele numere pe care le ai in butonul CARACTER inainte de duelul respectiv.

Pentru a merge la CALCULATORUL DE LUPTA da click pe linck-ul de mai jos:


Calculator de lupta
 
Forum » Cavalerii Apocalipsei » Calculator de lupta » Calculator de lupta (Stabilirea zonelor de damage)
Pagina 1 din 11
Căutare: