Un sablon simplu si foarte frumos, adaptat pentru ucoz. Sablonul a fost tradus de Lunetistul
    607
    vizite

    Stii ce-i aia opulenta? nu rata finalul...

    Luxul este "un rau" la care cei mai multi dintre noi doar viseaza. Exista si oameni cu adevarat norocosi, care isi permit sa arunce cu bani pe orice produs extravagant. In cazul unor produse enumerate mai jos, opulenta este dusa la extrem, iar simtul realitatii aproape ca dispare in fata aurului si a diamantelor.
    Produse scumpe si denumite "de lux" sunt o multime pe piata de consum, insa cele cu adevarat intangibile sunt doar cateva. Iata o lista a celor mai scumpe produse din lume, la ora actuala:

    Apa - 45.000 de euro


    Cea mai scumpa sticla cu apa din lume are pretul de 45.000 de euro. Produsul se numeste "The Acqua di Cristallo Tribute a Modigliani". Sticla este acoperita cu aur, iar apa este un amestec din apa franceza, insulele Fiji s ... Citeste mai departe

    989
    vizite

    Brifcor si eugenia


    Eugenia
    Biscuit romanesc prin excelenta, Eugenia a reusit, inca de la inceputul anilor '60, sa castige un public consumator larg, de la elevi pana la adulti, aceasta fiind cea mai accesibila gustare din timpul pauzelor. Unul dintre producatorii Eugeniei este compania de panificatie Bega Pam, care are o traditie in domeniu de peste 50 de ani. Firma timisoreana a reusit chiar sa exporte produsul in Canada, in conditiile in care principalele categorii de produse care au adus companiei cele mai mari venituri sunt panificatia, biscuitii si napolitanele. Cu toate ca produsul nu a beneficiat de un brand management special, marca a devenit substantiv comun, produsul nemaif ... Citeste mai departe

    803
    vizite

    Curiozitati despre serialul LAS FIERBINTI

    După patru sezoane de umor pur românesc, „Las Fierbinţi“ este caracterizat de cifre cu adevărat impresionante care arată efortul şi dăruirea actorilor şi a oamenilor din spatele camerelor de luat vederi. 2000 de costume, 450 de kilograme de bijuterii purtate de Giana şi de Boniţă sau peste 2.500 de litri de cafea consumaţi, acestea sunt doar o parte din detaliile show-ului.

    Primele patru sezoane de „Las Fierbinţi“, în cifre, înseamnă:
    ·Primele patru sezoane cumulează 52 de episoade (cele patru sezoane, episodul pilot şi cel special de 1 decembrie 2012
    ·2.500 de ore de filmare
    ·1.850 de pagini de scenariu
    ·2.000 de costume
    ·1.500 de ore petrecute de actori pe scaunul de make-up şi hair
    ... Citeste mai departe

    616
    vizite

    CREDINTA si NESTIINTA, SARACIE si GRANDOARE, BUCURIE si DURERE , "DEMOCRATIE " si MISTICISM ?    In 2010, În România erau 18.300 de biserici si doar 4.700 de şcoli generale. Spitale erau 423!
    Între timp, câteva scoli si spitale s-au închis din lipsă de fonduri, în timp ce biserici s-au mai construit câteva zeci.
    Oricum dacă tot mergeti la biserică, puneti o lumânare si pt scolile si spitalele din România… la Morti!
    Biserica Ortodoxă Română este finanţată din următoarele surse de fonduri publice:

    1. Bugetul de stat - prin Secretariatul de Stat pentru Culte pentru plata integrală sau partială a salariilor personalului clerical (preoti, monahi, etc.) si pentru repararea si întretinerea unor lăcasuri de cult.

    2. Bugetul de stat – prin Ministerul de Interne pentru plata salariilor preotilor din unitătile de jandarmi si penitenciare.

    3. Bugetul de stat – prin Ministerul Educatiei pentru plata profe ... Citeste mai departe

    596
    vizite

    Topul cersetorilor bucuresteni

    In Bucuresti activeaza peste 20.000 de cersetori profesionisti, dar si circa 12.000 care practica aceasta meserie banoasa doar ocazional, in regim part-time, sau pur si simplu accidental. Va prezentam in exclusivitate un top al celor mai de succes 5 cersetori din Bucuresti.
    1.Raritatea
    Desi e tanara, Raritatea intra in top 5 cersetori, cu un venit de 15.000 Euro lunar. Activeaza in zona Garii de Nord, un vad extrem de bun si de banos. Mizeaza pe frica provincialilor sositi in Bucuresti, speriindu-i sa-i dea bani ca sa scape de ea.
    Raritatea are 5 la tupeu, fiind foarte agresiva. Textul folosit este foarte bine gandit. Raritatea sustine ca a apelat la o agentie de publicitate, iar fraza este inregistrata la OSIM: "Nu dai bani, ramai cu ei, mori sarac, mori cu ei"
    La tinuta Raritatea nu exceleaza, preferand haine lejere, comode. In timpul liber face parasutism. Ii plac animalele, avand 3 ponei la ferma sa de langa Rasnov, unde ... Citeste mai departe

    1 2 3 4 »
    Autentificare
    Ultimile poze
    Recomandam
    Site-ul nostru este adaptat pentru browser-ul Google Chrome şi Mozilla Firefox


    Descarcă Mozilla

    Descarcă Chrome
    În alte browsere, site-ul nostru, probabil nu va fi afişat corect!
    Statistici
    Total online:

    Oaspeţi:

    Utilizatori:

    Descărcări: fişiere

    Viteza: kb/s
     | Powered by Webinkdesign.ro